Hallllllååå däärrr =)


Idag har de hänt en hel del måste jag säga, varit på Sjukhuset mollie följde me mig tack o lov. Hämtade min bors barn på dagis. Va ute med dom o lekte nästan hela dagen de tyckte dom var så himla roligt de ville ju inte ens hem *hahahahha*De tycker de e kul o ha me faster o göra =D Har precis hoppat ut från duschen efter all lek med flickorna i sandlådan hade grus under mina naglar NASTY gillar ju verkligen inte smuts o verkligen inte under mina nagla,,,, men men vad gör man inte för de små änglarna....

Läste i en tidning idag att en mamma hade sålt sin 16åriga dotter till människohandlare för 60 000 Euro vilket är 565 000 kr i svenska. För att arbeta av skulden tvingades hon sälja sex till hundratals svenska män . Mamman hotade även flickan om hon skulle öppna munnen för någon skulle hon göra vodooo på henne SHIIIIIIIIIT.

Kom igen hur fan kan en mamma vara såååååå JÄVLA KÄNSLO KALL O ELAK???????? Halllllllllllllååååååååååå KVINNA de e för fan ditt eget barn hur grym får man egentligen vara. Må ALLAH strava henne!!!!!! JAAAAAA mår såååå illa när jag läser såna saker, VART E VÄRLDEN PÅ VÄG? FOLK BLIR BARA ONDARE O ONDARE.


Iallafall jag orkar inte skriva mer än så här för idag. NU ska ja sätta mig i soffan o slappa framför tvn o kolla vad som finns o titta på lr varför inte sätta på en film?


Ha d så bra allihop o sov så gott



JAWI

DEPPIG!

Hej!

Har ingen lust o blogga just nu på grund av att jag inte mår så bra idag känner mig deppig. Vi Höres imorgon
Sov gott allihop.


JAWI

Läkarbesök!


Hej bloggen!



Kom hem för en stund sedan från sjukhuset, Ja vad ska man säga jag fick inte så bra nyheter.
Läkaren rekommenderar att jag sluta röka med en gång, om jag inte skulle göra de e risken stor att jag kommer säkerligen få kol. Nu hade jag något medluftvägarna o nåt annat kommer inte ihåg vad de heter nu deras ord e så komplicerade när de talar sitt läkar språk, Men iallafall de sa att jag skulle komma tillbaka imorgon igen :S vad fan e det som händer med mig ja e livrädd. Men som jag skrev innan idag de e helt slut med RÖKNINGEN nu jag ska sluta innan jag dör fan näää ufff vill inte tänka mer på de just nu.



Jag måste bara skriva detta här! Precis innan jag skulle sätta mig ner o börja skriva detta inlägget så händer det mig en sak, jag har ju som sagt spindelfobi o klarar inte av de. Men iallafall jag tar min bärbar o lägger på sägen. precis när jag la filten över mig benen ser jag det svarta äckliga spindelen springa från låret o mot mina fötter jag hoppar upp ur sängen o springer direkt o letar efter den tjockaste boken jag kan hitta. Men samtidigt håller jag koll på vart spindelen e den e på golvet. Jag tar boken o slänger den över den o stampar allt vad ja kan på boken Muhahahaa nu e den död tror jag. Har inte kollat under boken ännu men jag e 110% på att den har DÖTT....






Nu ska jag ut i trädgården o hjälpa mamma hade jag tänkt mig.
Ha en underbar eftermiddag allihop ;)


Synes senare
Bye bye



Onsdag!




Vaknade uppnu kan inte sova mer jag har blivit sjuk *suck* tror jag har åkt på lunginflammation Shit

Har sagt till mig själv nu att jag måste sluta röka, Så de blir inga ciggaretter me för min del. Ja jag vet jag har sagt de innan men inte gjort de, men nu menar jag allvar va fan ska jag förstöra min kropp med de giftet för? De finns så mkt annat man kan göra för de pengarna. Usch nääää tack de e över med de nu innan jag dör fan.

Saknar M sååååå mkt skulle träffas idag men de blev inte så. M hade saker o göra så vi får ta det när vi båda kan, jag börjar jobba på Måndag Wihooooo Äntligen orkar inte bara sitta hemma.

Nu ska jag in i duschen sen iväg till Sjukhuset SNABBT måste vara där kl. 10.30 ufff vill inte men ja måste. Jag tror nog de e första gången jag fått lunginflammation om jag ska vara ärlig nå ja

Vi synes om en stund 

Bye bye




Sweet Dreams!

Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng o få min skönhets sömn *GÄSP* e såååå trött nu, De kan beror på att jag HAR GJORT en massa saker idag, ja har ju hunnit med så mkt *wihooo* de ska bli sååå skönt o somna nu.

SOV SÅ GOTT ALLIHOP SES IMORGON o ha händrna ovanför täcket *Blink*
Natti natti









HUNGRIG!

Alooooo!

Precis kommit ut från mitt sköna bubbel bad känner mig så fräsch o het hahahaha. Nu e jag Riktigt hungrig också på köpet ska ringa o beställa Pizza med skaldjur på mums. Ni som inte vet jag ÄLSKAR räkor & svarta OLIVER *mums*
YES vi kör på hemkörning varför inte :P sooooo Jawi style hahahahhaha


För er som vill härma mig o göra likadant beställ då på

www.mat24.se





JAWI

ÄNTLIGEN ÄR JAG FÄRDIG!


Såååå jaaaa nu blev jag klart med tvätten o grov städningen! Det ända jag har kvar är strykingen men de kan jag göra lite senare ikväll ;)


För nu hade jag tänkt passa på o njuta lite. Ja ni hörde rätt Dags för JAWI`S do it yourself
SPA i ett par timmar Mmmm me like.

Vad gör jag då?

Plockar mina Ögonbryn.
Lägger på en ansiktsmask.
Fixar upp ett härligt bubbelbad med massa skum o levande ljus runt o ibadrummet me avkopplingsmusik, Brukar ofta läsa i badet antingen skvaller tidinigar eller så en bok, o självklart så har jag en hårinpackning i håret de e ett måste :P
TESTA SJÄLV O SE NI KOMMER INTE ÅNGRA ER LOVAR.


Här e min favorit Spa låt som jag lyssnar alltid på man blir såååå lugn o avkopplad i hela kroppen.






JAWI

.

Hej bloggen!

Håller på o tvättar nu!

Måste grov städa hela huset. Bädda rent i alla sängarna.
Putsa fönsterna o Stryka kläder, De blir fullt upp idag med andra ord, men men de måste göras o jag vill ha det rent o fint i huset *Blink* tror jag hade blivit en Perfekt hemmafru hahahahha. Lyssnar på riktigt härlig OPERA just nu på högsta volym HAHAHHAHAAH NOT nä de e stevie wonder som e på full volym. Nä nu måste jag fortsätta med städningen.




JAWI


GOD MORGON SVERIGE!






Hoppas ni har nannat söt på era ner dreglande kuddar.


Jag däremot Vaknade kl. 09.00 öppnade upp persienerna o såg att de var sååååå fult väder ute att jag gick o la mig under täcket DIREKT igen o somnade om. Men nu e jag vaken igen o kan absolut inte somna om jag har en del saker o fixa idag, måste tvätta, o de e inte lite kläder utan mkt tvätt men jag älskar ju o tvätta så de e ju bara bra :P DE finns inget skönare än o klä på sig rena kläder var dag. Jag kan ABSOLUT inte ha på mig samma kläder två ggr tycker de e vidrigt tycker ni inte de ?

Nu ska jag äta en nyttig frukost. Men cornflaks o filmjölk me apelsin ljus o två mackor med ägg på o  majonäs mums gött ju =)
Jaaaa jag vet att jag har börjat äta en hel del nu men vad då da? Jag tycker de e bra jag behöver lite fett på kroppen ja jag vill upp i vikt om ingen har förstått de, vet folk vill gå NER i vikt men jag vill UPP o upp ska de bli 5 kg till så väger jag 65 kg på mina 1,75 cm kommer bli så snygg japp o jag vet att jag kommer passa i det jag passar i allt YES!!


Ha d så länge



JAWI


Oj vad jag hittar saker idag =D




Titta vad jag beställt hem Visst e de snygga?

HISS ELLER DISS?

Jag fastnade direkt på dom. Som jag alltid har sagt vita underkläder är riktigt snyggt o sexig rött går bra de med ;)
Men Nu Hade jag tänkt klä på mig o gå ut på en härlig promenad innan solen stiger ner o de blir kyligt ute, Känner jag måste röra lite på mig.



Ha d bra så länge kram JAWI

Visst e den snygg :P


Jawi style
!!




Snygg kläning som jag hittade PRECIS när jag kollade runt lite. Har beställa hem den nu, Vet den kommer sitta såååå fint på mig ;) Men vilka kläder gör inte de på mig ?


JAWI


Dagens bästa!!

De e sant de den lilla flickan säger ! 

Lyssna på vad hon säger ;)




JAWI

26 April!


Hej bloggen!

Idag e det måndag o solen skiner så fint där ute, Iallafall jag  kom nyss hem  har varit o handlade lite snabbt på konsum köpte hem Mozzarela pizza *Mums* den ligger just nu inne i ugnen o gräddas o sen köpte jag lite chips o dipa o lite kakor de blir så gott tills ikväll till filmen jag ska se med mamma :) Nä nu ska ha ner o äta  ses om en stund igen!






JAWI

LÖRDAG!


GOD MORGON
SOVIT GOTT MINA LÄSARE?


De har jag verkligen inte gjort!! Vaknade precis o ville verkligen inte somna om även om jag hade kunnat. Jag hade en HEMSKT dröm. jag drömde att jag satt i en bil med M vi sitter o pratar som vanligt  o har lite music på, o helt plötsligt kommer de en polisbuss precis framför oss o vad gör de jo, de hoppar ut en polisman drar mig i armen o vill ha med mig ut från bilen. M drar i mig o jag försöker slita bort mig från polismannen men de gick inte mitt i allt kommer jag loss o polismannen får sig en Kraftig knuff o trillar rakt ner i kanalen o slår sig säkerkligen på en stenkant o hamnar med huvudet neråt i vattnet. *LÄSKIGT* Jag tittar ner förvånat i vattnet o spriiiiiiiiiiinger iväg o gömmer mig i närheten i en trapp uppgång där jag får skite över läget . De går några minuter o ja börja höra ljud från en ambulans o när jag tittar ut igen ser jag att ambulansen har anlänt till PLATSEN, Jag sitter o kollar på vad de gör med honom, de hoppar ner i vattnet o drar upp honom o lägger han på båren med ett VIT lakan över honom när jag fick syn på de fick jag  mer o mer panik o säger för mig själv hög: SHIIIIIIIIIIIIIIT DEEEET HÄÄÄÄR VAAAAAR JUUUUU IIIIINTE BRAAAAA JAWI NU HAR DU VERKLIGEN STÄLLT TILL DE, DU KOMMER HAMNA I FÄNGELSET O FÅ LIVSTID FÖR MORD YAAAA ALLAH VAD SKA JAG TA MIG TILL TÄNKTE JAG men just i de ögonblicket vaknade jag till TACK O LOV ATT DE VAR EN MARDRÖM Vet inte vad jag hade gjort om den hade VARIT sann ufffff*  men NI SKA VETA HAR NOG INTE VARIT SÅ RÄDD, RÄDD PÅ LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE,  Känner fortfarande hur mitt hjärta slår. Nu ska e det dags för mig äta lite frukost innan min bror kommer med sina små prinsessor till mig hande tänkt gå ut med de idag till en STOR lekplats de e ju såååååå Vackert väder idag. Nu måste jag avsluta vi höres lite senare

Bye bye




JAWI


DAGS FÖR FILMEN!


Sååå jaaaaa!!

Nu har jag kommit ut från mitt sköna bad. Har smört in mig o flättat håret, o satt på mig pyjamasen. Nu tänker jag krya ner under täcket i min *ÄLSKADE* Säng o kolla på filmen.

*HOPPAS*jag inte somnar mitt i den, Vet inte varför men jag brukar lyckas med de nästan var gång HA HA HA!

Ses imorgon söta drömmar på er allihop =D
Natti Natti





JAWI

Så ska de låta med PooPoo


Hej mina söta läsare :)

Vad gör jag just nu. Har precis kolla klart på

SÅ SKA DE LÅTA :)
O min underbara vän PooPoo (PAULINE) var med såklart! Gumman du ska veta att du är sååå himla rolig o se på genom TV-Skärmen men även i verkligheten är du rolig du får en o *le* o idag fick du säkerligen hela Sverige med dig o skratta när du dansade *lol* jag satt o skrattade hela programmet. Näää du e bäst helt klart.
Är glad för att de går så bra för dig fortsätt så

*PUSSSSSSS*







Nu efter programmet hade jag tänkt sätta mig i ett varmt avkopplande bad med massa skum i å på med en värmande ansiktsmask. Måste ju ta hand om sig själv så man blir fin o fräsch till Mr M, tycker de e viktigt. Finns ju folk som inte bryr sig om hur de ser ut men sån e inte jag;) Tacka Allah för de, Hade också tänkt göra de mysig lite i rummet. Kanske tända lite levande ljus här  o där o sätta på en film med lite smått & gott senare innan läggdags. Men vet inte vilken film de blir har inte riktigt bestämt mig. nå jaaa jag kommer säkerligen på nån
kanske en skräckis vågar jag kolla på den sj?





JAWI

konstiga skor!





Äntligen har jag hittat mina underbara ciquita skor dom e så snygga passar till alla klädstilar ;)
just nu e de på Buget pris på konsum
de e som hittat ;)




Med dom här skorna kommer jag ALLTID i tid vart än jag ska ;)









JAWI

23 April


God Morgon!!


Idag e det fredag!! Men för mig är det som vilken dag som helst jag bryr mig inte så mkt om de.

Vaknade precis tänkte skriva ett litet inlägg här sen hoppa in i duschen. Känner jag behöver ta lite tid åt mig själv idag tänkte jag skulle ha min egen lilla spa kväll hemma senare såååå SKÖNT, bättre de än o springa ute eller vad säger ni? Näää nu ska jag ta en en liten frukost sen kallar duschen.



Bye bye så länge

JAWI







Allooo


Har precis gått igenom alla mina viktiga papper o ringt till min advokat o bokat tid. Vi ska träffas på Månadag o gå igenom lite viktiga saker. Har även hunnnit med städa då menar jag STOR STÄDNING dammat av putsat fönsterna dammsugit o moppat golvet YES SÅ DUKTIG JAG ÄR.

Nu hade jag tänkt rensa mina garderober ut med de gamla in med de nya. Tänkte jag skulle skänka bort en hel del till någon som behöver de mer än mig istället för o kastade i soptunnan tycker de e SYND.




Nä nu ska jag sätta igång vi hörs senare





Bye bye


JAWI

TORSDAG

GOD MORGON!

Sovit gott ? För de har jag , hade en sån fin dröm inatt de var länge sen jag sov så skönt. Drömde jag simmade runt blad olika färglada fiskar helt ensam ute på en ö helt skumt. sen helt plötsligt satt jag i en frisör stol o gjorde flera slingor i mitt hår o de blev precis som jag vill ha de själv. Tyckte det var riktigt fint iallafall drömmen kändes så verklig. Så när jag vaknade upp sprang jag snabbt till spegelen för o se med en besviken min var de ju allt ingen förändring som hade hänt *SUCK* nå ja men jag fick en skön o avslappnad sömn iallafall :D


Så vad är dagens planer idag?


1. Städa

2. Tvätta

3. Gå igenom alla viktiga papper + plus får inte glömma ringa till advokaten.

4. Läsa på teorin


Ja de blir nog bra för idag ;)





HUR MÅNGA AV ER LÄSARE GILLAR ANNA ANKA?
Jag gillar verkligen inte denna kärringen. Vem tror hon att hon är egentligen hon har blivit känd o "RIK" på grund av sin EX Man Paul Anka. Nääää Usch bort med henne från Tv:n hon har den mest irriterande rösten o tror sig vara, bäst störst o vackrast i universum. NOT



Nä Nu ska jag sätta igång med mitt, vi höres lite senare
Hoppas ni får en underbar torsdag allihop =)

BYE BYE





JAWI


Tingeling i vår vädret idag är det 21 April !!

Helllooo bloggen!

Hoppas ni mår bra för de gör jag :)

Vaknade tidigt idag. Stack iväg på ett möte inne i stan. Precis när jag gick därifrån ringde det på mobilen . Svarade det var från ett jobb som jag hade sökt de ville jag skulle komma in på intervju kl. 14.00 vilket jag gick på intervju gick ganska bra nu får jag hålla tummarna på att jag får de.


Just nu sitter jag o lyssnar på denna godingen . Älskar sån har musik
kolla in hur de dansar i videon.





Vad tycker ni ?


JAWI



20 April!


HEJ BLOGGEN!!


Sitter o kollar på försvunna personer tycker de e såå synd OM föräldrarna o deras nära o kära. Såg att den här flickan Lidija Sonki

är försvunnen sedan natten till söndag 20/4-10 i Grums så hemskt.

HAR DU SETT HENNE ELLER VET NÅGONTING RING TILL POLISEN.

17-årig flicka försvunnen i Grums


En flicka anmäldes försvunnen från sitt hem i värmländska Grums i helgen. Nu är hennes familj och polisen angelägna om att hitta henne.

klockan 23:45 på lördagskvällen kom de in larm om en flicka som försvunnit. Flickan hade lämnat familjen hemma i bostaden vid 18-tiden på kvällen och sedan dess är hon försvunnen. Polisen har under helgen sökt efter flickan men utan resultat. Nu går man ut med uppgifter om hennes identitet och utseende med förhoppningar om att någon ska kunna lämna uppgifter om var hon befinner sig eller vad som har hänt henne. flickan heter Lidija Sonki och är född i februari 1993. När hon lämnade hemmet i Grums var hon klädd i svart jacka, rosa tröja, svarta tajta byxor och svarta skor.

NÄR HON FÖRSVANN BAR HON SVART JACKA, ROSA TRÖJA , SVARTA BYXOR O SVARTA SKOR.

HON ÄR 154 CM LÅNG OCH HAR EN SMAL KROPPSBYGGNAD.

Vet du var Lidija kan finnas? Ring polisen i Värmland på telefonnummer 114 14.



Ni som vet något lätta på hjärtat o ring!!

 

JAWI


Tillbax efter min sköna morgon dusch.


Så nu har jag kommit ut från duschen o smört in mig i min nya Dove kräm satt på mig min nya mjukis dräkt som ja köpte i fredag riktigt fina i turkos passar ju mig Perfekt :P

Nu när jag var inne i duschen tänkte jag på en sak, Undra hur många som sjunger när de e inne i duschen egentligen? I o med att jag sjunger nästan allllltid när jag e inne så måste de finnas fler än mig som gör de HAHAHAH lr? Jag sjunger allt från James brown till, Opera *LOL*




SJUNGER JUST DU I DUSCHEN?


Kommentera gärna :)










Jawi


18 April


God morgon !!

Vaknade precis kunde inte sova inatt hade en läskig dröm. När jag vaknade upp kunde jag inte somna om, ja låg o vände på mig flera ggr jätte jobbigt.

Just nu sitter jag ute i trädgården o äter en lätt frukost, med flingor och oboy i de soliga vår väder dock blåser de lite grann ..



Titta på denna video
RIHANNA & JAY Z UPPTRÄDER LIVE FÖR HAITI!





Nää nu ska jag hoppa in i duschen
.

Ses om en stund ...


JAWI

17 April


Godmorgon bloggen!!

Vaknade upp för en stund sen . Ligger kvar i sängen o kollar på TV, Ska strax ner o fixa lite frukost inte för jag har lust o äta är deppig idag,, men man måste Ja skulle ju i egentligen åka bort idag men de blev inte så NEEEEEEEJ *Suck* om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför de inte blev av.

näää nu ska jag ner till mamma min hon får mig på bättre humör älskar henne :)
Tingeling så länge.




NOT!!



JAWI




15 APRIL O STRÅLANDE VÄDER UTE YIPPY :)


Godmorgon!


Vaknade upp kl. 06.30 o började tvätta känns så skönt nu o ha fått de gjort.
Hoppas ni sovit gott för de har jag gjort, har haft en sån mysig dröm inatt önskade att den inte tog slut men de gjorde den allt =( 

Men men nu ska jag hoppa in på toa skita lite HAHAHAHHA så ärlig jag var där :P Sen efter de in i duschen klä på mig o träffa min söta underbara lille bror. Han har blivit så stor nu :) Han har till o med växt om mig fattar ni Hahahhaha jag e 1,75 o han e 1,83 Hahahah långben...Jag e 24 men han e BARA 16år EN LITEN SKIT.


nä nu måste jag avsluta hoppas ni får en underbar dag :)

BYE BYE så länge




JAWI

Sweet Dreams !!!

Hej igen!!

Vilken låååång dag det har varit! Underbart väder har vi haft iallafall sååååå skönt att man inte behövt ta på sig jackan. (ÄLSKAR) våren men framför allt sommaren då de e långa dagar o framför allt finns de mer aktiviteter o göra, än på vinter då de e sååå kallt o trist att man knappt vill gå ut någonstans.

Vad gör ja just NU???? Ehhhh sitter o mumsar i mig mina raffaelo som jag längtat efter hela gårdagen o idag Mmm såååå himla gött alltså :P Kom på att jag
missat ANKA idag men de e ingenfara me de kom på att jag kan kolla på den på datan 
(www.tv3play.se)
vilket jag hade tänkt göra nu o sen bädda ner mig i sängen & lägga mig o sova. Hade tänkt stiga upp tidigt imorgon bitti så jag kan få tvätten fixad vilket behövs.

Tingeling på er allihopa Hoppas ni sover så gött o vaknar UPP både pigga o glad :)
*wieeee*


Natti Natti






JAWI

Just nu!!


Tingeling bloggen !


Håller just nu på med o fyller på min mobil med lite nya låtar. När jag e klar med de ska jag gå igenom tvätten. JA! De e dags o tvätta igen känns som jag gör de typ 2-3 ggr i Veckan :P TYCKER NI DE E MYCKET!? De tycker inte JAG! Jag kan inte ha på mig samma kläder två ggr, jag tycker de e ÄCKLIGT. när jag e klar med de hade jag tänkt springa ner till affären snabbt o köpa lite gott gott :) Har varit så sugen på mina raffaelo hela dagen idag.
*MUMS*






VI SES OM EN LITE STUND IGEN


JAWI

14 April


Hej bloggen!!


Då var man tillbax till bloggandet igen. Har inte alls haft någon tid till bloggen. Det har hänt en del saker runt omkring mig på sista tiden men nu så e allt som de ska vara igen o jag mår hur bra som helst *Ler*


Just nu sitter ja o lyssnar på fågelskrämman Lady Gaga låt No Way.


Denna låten e ändå helt okej ;)



VAD TYCKER NI ?




JAWI

RSS 2.0