8 Augusti 2010


SOTADE ÖGON!




Till hösten och vintern känns det helt rätt med en kraftigare sminkning och sotade ögon går alltid hem. Dessutom är det inte speciellt svårt att få fram Kate Moss signatur sminkning - allt som behövs är en stadig hand och en riktigt bra eyeliner så har du kommit långt på vägen.

 

1. Börja med att applicera en neutral skugga över hela ögonlocket. Var noga med concealer och basen innan du sätter igång.

2. Måla sedan svart kajal längs hela övre fransraden, börja i yttre fransraden för att få strecket smalaste vid ögonvrån. Använd dig av en mjuk kajal som är lätt att sudda ut. Ta hjälp av en tops och sudda försiktigt ut eyelinerstrecket.

3. Applicera en grå skugga upp till globlinjen, ända in till ögonvrån. Använd gärna en lite tjockare pensel och sudda försiktigt upp från globlinjen.

4. Nu hugger du in på den nattsvarta skuggan, gärna någon med glitter i för att få en mer metallisklook. Använd dig av en smalare pensel, börja längst ut i ögonvrån och jobba dig inåt - men bara till halva ögonlocket. Sen fyller du i globlinjen med den mörkare skuggan. Jobba hellre i flera lager, istället för att kladda på hur mycket som helst i första penseldraget, för då riskerar du att råka ut för pandalooken och blir helt sotig under hela ögat.

5. Nu är det dags för den unre fransraden, ös på med eyeliner på insidan av fransraden och fixera med den smala penseln och den nattsvarta ögonskuggan precis under.

6. Fram med med mascaran och zikzaka borsten samtidigt som du målar ögonfransarna för bäst effekt. Var inte rädd för att dra på ordentligt.

7. Vankas det party kan du gott och väl fästa lösögonfransar i yttre franskanten för att få en lite flirtigare look.



JAWI



LÄNGTAR BORT!





Ohhh ALLAH vad jag vill bort härifrån!!!! Bara komma iväg o göra saker som jag vill göra för en gång skull. Så egentligen är de något som hindrar mig ? SVAR: JA 
ahhhhhhhhhh jobbigt




JAWI

RSS 2.0