RÄDD FÖR LIVET?







Han erkände att han inte formulerat sig så som han borde.
men hörde jag rätt? sa du förlåt?
hur kan jag förlåta efter alla ärr som nu sitter kvar?
du lägger hand på din andra halva..
hur mår du kan man ju fråga sig?
varför skadar man sin andra halva,
det är som att skada sig själv.
rent ut sagt rena självmordet.
smäll efter smäll, känner du dig stor nu?
du gör mig rädd och skräckslagen.
men om jag lämnar dig..
är du lika stor då?


JAWI







Mammis lilla surprise



SÅ DÄR JAA!!


Nu har har jag olja färdigt staketen runt om huset, Plus oljat hennes trädgårds möbler, Awwww vad snäll o gullig jawiiii e mot sin mammi KLART gör allt för henne .Well well De tog ju som sagt sin lilla tid men nu e de klar fint blev de. Mammi har inte kommit hem ännu så de blir en Perfekt liten överraskning åt henne *hihi* Jag älskar ju som sagt överraska människor. Man vet ju aldrig var man har lilla JAWI
Muhaahhaa.



Nu ska jag snabbt hoppa in i duschen. Sen slänga på mig något snabbt o springa mot bussen mot stan. Ska hämta mina syskonbarn på dagis o sen iväg till håkanssons för o hitta ett par nya skor..
Nu e de iallafall bråttom 16.00 ska jag vara på dagiset.




Ha en fortsatt trevlig dag allihop



JAWI





Trädgårds mästaren Jawi!



Hej igen..

Nu när solen skinner tänkte jag passa på o vara extra gullig mot mammi. Så jag hade tänkt sätta på mig målar brallorna, o börja pensla träolja på staketet runt om huset. De behövs verkligen nu o jag vill inte att mammi ska göra de fast hon kan. Dessutom tycker jag de e kul o pyssla så way not liksom. Hoppas hon blir glad i allafall.



SYNES LITE SENARE



JAWI




Måndag 14e Juni 2010


Godmorgon bloggen!






Har ni sovit gott? De har inte jag däreomt har bara sovit i 4 timmar eeeee sååååå tröttt ville sova mer men kunde inte de. Var tvungen o stiga upp så tidigt för o ringa viktiga samtal. Tror ni jag kommer fram? De har varit ("UPPTAGET") nu i så där 35 minuter F*n kom igen. börjar få kramp i armen.

Idag er de soligt väder ute. Hoppas de kommer hålla i sig känns inte som sommar utan som höst... tycker ni inte de??? Well,,,welll
Nu e de dags för frukost för min del, två ost frallor med röda paprikor på & oboy *yjamiii*

Ses om en liten stund igen
TINGELING



JAWI




JAWI`S TIPS




Vem drömmer inte om långt fint hår? Jo det gör nog alla tjejer skulle jag tro. Här kommer ett tips som hjälper ditt hår att må bra och får det arr växa fortare.



1.
Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?
2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.
3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.
4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.
5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.
6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.
7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.
8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.
9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar,
10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.






Öhhhhh  tror de dags för Jawi o lägga sig nu! klockan e ju fyra på morgonen, solen håller f*n på o stiga upp.
Stackars mig ska redan kl:08.00 för o ringa ett par viktiga samtal

Natti Natti


JAWI

TRUE LOVE






Om jag någonsin tvingats ljuga,
har jag gjort det för att inte göra dig illa.
Ifall jag någonsin tvingats välja,
har jag med all min värdighet valt det som gjort mig lycklig
och det är du, du..
Mitt ända!
Somliga kallar varandra för sålstråle
Men för mig är du en sol, ett solsken,
hela rymden och galaxen.
Om jag någonsin hade tvingats åka från solen till Pluto för att få se dig i en sekund hade jag kunnat ta mig över atlanten, ekvatorn och i cirklar om och om igen.
Somliga tror att en saknad kan gå över ett tag.
Men min saknad och längtan efter din varma och trygga famn kommer gå över dagen då jag ej längre har några andetag.
Jag vill inget annat än att åldras med dig, se våra barn växa upp och även barnbarn.
Jag vill vara kvinnan du längtar efter på jobbet,
och jag vill vara kvinnan som planerar hur mysigt det ska vara när du kommer hem.
Jag vill stolt sitta med anhöriga och varje gång ditt namn kommer på tal vill jag med huvudet högt säga..
- Ja, det är min man.



True love....









13e Juni 2010


Hej bloggen!

Hoppas ni alla mår bra en söndag som denna. Själv sitter man o kopplar av framför datorn med mammas härliga te i handen *mums*  Mina syskonbarn är fortfarande kvar hos mig de leker för fullt i huset så härligt med små barn i huset hahahaaha mycket bus o skrik o kurragömma* vet de e inte många som har tålamod till de men de har minsann jag.... Jawi älskar små sessor







Håller på kollar efter en ny Dubbelsäng. Har fortfarande inte hittat någon som passar mig. Vet inte om jag vill ha en med skin eller mörkt trä har tittat lite på ikea men deras möbler vill man ju inte ha precis. Man får halva sakerna med sig, de fattas alltid något från dom en skruv lr en plopp m.m men men. Ylvahar jag hört ska ha rätt så fina sängar ska se om de kanske har något där till mig. de kanske till och med har en vit himmel säng. De hade nog blivit hur snyggt som helst i mitt sovrum...





JAWI

HEMMA IGEN !!!


Hej igen!

Har mina söta prinssesor här hemma hos mamma nu *wieeee* jag håller på o tvättar samtidigt som jag har de men de fixar jag som en dans ;) Efter jag tvättat klar så ska vi ut o leka på olika lekplatser som de har runt omkring här. De finns olika teman för olika lekplatser. Rätt kul för både de STORA & SMÅ men idag ska vi till FRUKTLEKPLATSEN
iallafall :P


Nu ska jag till tvätten, ha en fortsatt trevlig dag
allihop





JAWI

12e Juni 2010


Godmorgon sverige!




Hoppas ni har sovit gött? för de har jag iallfall o en underbar dröm hade jag med, men var lite trött för stiga upp men steg upp ändå. kunde inte sova mer jag e så nervös för en sak men vill inte ta upp de på bloggen tycker de e för peronligt o sådana saker tycker ja man ska hålla för sig själv ;)

Iallafall jag harf precis duschat o ätit klart min frukost. Nu ska jag snabbt slänga på mig något o ta den gröna limosinen mot stan o ska hämta min brors prinsessor. *wieeeee*
måste skynda mig nu för de väntar på VÄLDENS BÄSTA
faster


Berätta en vit lögn för din vän- håller han/hon den hemlig, då kan du berätta sanningen.

Vi synes om ett tag igen bYE, BYE på er alla

JAWI



.



INGEN KAN FÅ MIG ATT KÄNNA MIG UNDERLÄGSEN UTAN

MITT TILLSTÅND



DAGS O BÄDDA NER SIG O NANA GÖTT PÅ KUDDEN NATTI NATTI SES IMORGON



JAWI

11e Juni 2010


Hej bloggen!


Har precis kollat klart på min film me jennifer lopez på (Tv3). Nuu tänkte jag leta efter en ny dubbelsäng åt mig *nice*
jag e ju som sagt lite kräsen av mig så vi får väl se om jag hittar någon :)


Men innan dess! Har jag något att säga.
Fredagar är en fantastisk dag. Det bästa med denna dag är naturligtvis fredagsbönen (salat al-jumah). Att få be till Allah och få träffa alla systrar som man inte sett på ett tag. Men det är en sak som stör mig, som stör mig väldigt mycket och som jag tror ni håller me mig om. Det är systrar lr brödrar som inte stänger av sina mobiltelefoner när dem kommer in i moskén. Hur många gånger har du inte totalt tappat koncentrationen när någons telefon går igång mitt under bönen? ”Allt för många gånger (VARFÖR) bara inte stänga av den lr lämna den hemma i bilen eller sätt den på ljudlös? Du överlever lätt utan mobilen i några timmar, Det är definitivt inte coolt när din telefon börjar ringa, i högsta volym, och det är värsta hitlåten från ditt hemland som typ ”Habibi, habib, ayouni”-hitlåten Måste du, jag, imamen och alla bröder och systrar i hela moskén få höra den låten varje gång någon söker dig? Snälla, stäng omedelbart av telefonen om det skulle ringa. Du behöver inte se vem som ringer mitt i bönen för att sedan bestämma dig för att lägga på luren. Den som söker dig kan ju inte vara viktigare än Allah. Eller? Pinsamt! De var ALLT.....







JAWI

ESCADA MARINE GROOVE!



Hej igen!! Var bara tvungen till o beställa hem min ÄLSKLINGS parfym Escada Marine groove från lyko.se. Jag älskar den parymen, den doftar så underbart tycker jag PLUS att den är väldigt kvinnlig Sooo jawi style.
Rekommenderar den till er alla som vill ha något speciell. O när ni väl e igång så glöm inte köpa till body lotionet Super grym





JAWI


10e Juni 2010


Hej Bloggen!

O God morgon allihopa
! Sovit gott inatt? De har jag iallafall.
Jävligt trist väder idag grått o kallt ute (Tråkigt)....


Vaknade i allafall för en stund sen. Ligger kvar i sängen med datan i knäet o läser tidningen på aftonbladet, kollar även på våra & bästa år. Jaaa om ni inte visste de så vet ni de nu. Kvinnor kan göra fler saker samtidigt än vad männen kan de blir förkomplicerat för dom

Ska ordna med lite frukost nu innan jag blir smal som en vadrande pinne. Har haft dålig appetit den senaste tiden

UNDRA VAD DE KAN BEROR PÅ?


JAWI


Rihanna Te Amo



NU e jag mätt o belåten salladen blev hur god som helst!
Just nu strömmar te amo igenom mina högtalar. Samtidigt som ja håller på här hemma o städar & hjälper MAMMI:)



Vad tycker ni om Rihannas nya video?





JAWI

Tjabba tjena hallå!


Hej bloggen!


Nu e jag hemma efter har varit o ordnat med lite små ärende.
Nu känner jag att jag börjar bli lite små hungrig, men vet inte vad jag ska hitta på i köket. Men något ska ja komma på. Men vad e jag egenligen sugen på? Ahhh jag vet jag gör en skaldjurs tallrik med lite fetaost, svarta oliver krabbatjärtar eller vad de nu heter o tar i lite räkor med +sallad o soltorkade tomater o så självklart min underbara dressing :) Sen får vi inte glömma vitlöksbrödet till *mums* De får bli min sena lunch idag:)

Bye bye



JAWI

Läs och lär och ta in det i eran hjärnor för er egen skull,det är bra att veta och dom flesta vet säkert redan vissa sakerna.

 

 


Shudelillelulu!  Nu e jag tillbaxSå där ja nu har jag mumsat i mig frukosten. O nu ska jag snabbt in i duschen sen klä på mig o kolla på
(VÅRA BÄSTA ÅR) men innan de ska jag bara skriva ner ett par viktiga saker för er




För att vara en fin/snygg/klok människa måste du bete dig fin mot dig själv,vi vet ju att om man har fint/bra hjärta eller är snäl osvl så är man en fin person men då blir det insidan de alla kan inte se och känna. Men om man vill se bra ut på utsidan krävs några saker och det är bara ett måste!

1.Det krävs självrespekt ,för om du inte respekterar dig själv hur ska då

andra respektera dig till,exempel om någon har svikit dig och du vet om det varför ska du då låta han/hon få svika dig igen,eller trampa på dig på olika sätt,eller att bli utnyttjad medveten MM. Därför krävs självrespekt det är mkt vikitgt!.

2.Det krävs medkänsla och självkänsla ,det är viktigt att kunna känna som människan mittemot dig känner äkta,och att man har förstående att man kan känna igenom olika känslor och sammarbeta med sig själv och sina känslor,då menar jag inte att du ska gråta för att din kille har vart otrogen för då hoppar vi till självrespekt igen men självklart kan man bli upprörd det är vanligt. Saker du går igenom är männskligt det kan och händer alla glöm inte att  Allah är rättvis men tiden talar när de handlar om Allah!

3.Det krävs självförtroende det är fett viktigt,det måste du ha,och ditt självförtroende kan du bara få på ett sätt och det är genom dig själv inte genom att andra människor är inblandade,och värkligen inte genom att fucka andras hjärnor. Glöm inte att ingen känner dig bättre än du själv!.

4.Det krävs självsäkerhet,och att inte svika sig själv,och att vara säker på sig själv så som du är säker på ditt namn eller säkrare det är galet viktigt! Låt ingen köra med dig.

 

Jag har träffat massor med olika människor vissa är jätte fina/snygga men helt utan självförtroende dom har ingen utsrålning helt torra tråkiga o ingen karaktär eller personlighet det gör ju dom fula,fast dom ser bra ut,och det finns människor som ser mindre bra ut som verkligen utstrålar självsäkerhet mm. Och det är ju bara alltid ett plus att älska sig själv för då blir människan finare på utsidan och insidan.

det var kortfattat o bra de borde räcka för nu

JAWI


8 JUNI 2010

hej bloggen!

Vaknade precis ligger kvar i sängen o lattar mig lite nu. Ja ska strax gå ner o ordna med frukosten så fint väder vi har de idag *wihoooo* tror jag äter frukosten ute i trädgården helt klart *mums*






FÖR ER SOM GILLAR FRUKT SMOOTHIE SÅ KOMMER HÄR NEDAN ETT PAR STYCKEN OLIKA INGREDIENSER



Somrig Smoothie
1 glas (ca 2,5 dl)
1 valfri Sèlection de Yoplait yoghurt
1 dl mjölk
1 dl frysta jordgubbar eller hallon
1 tsk vetekli

_______________________

Exotisk Smoothie
1 glas (ca 2,5 dl)
1 Yoplait Ananas/papaya
1 dl mjölk
1 dl fryst mango eller annan exotisk frukt
1 tsk vetekli.

Denna e min favorit

_______________________

Kiwi Smoothie
1 glas (ca 2,5 dl)
1 Yoplait
1 Yoplait päron/kiwi/vit druva
1 dl mjölk
1 kiwifrukt, skalad
1 tsk vetekli

Mixa alla ingredienserna och häll upp i glas.


Lycka till Bon appetit!




JAWI



7 JUNI 2010

Sneak peek på Alejandro videon!






För er som inte vet så är de här lady gaga innan hon blev känd över hela vvärlden ;)
tycker hon e finare i mörkt hår.





JAWI

.



Vi lever i en tid där de flesta muslimer går igenom krig, fattigdom, ockupation, förtryck, hat och förudmjukelse. Men vi har oss själva att klandra. För vi har inte tagit vara på Allahs (Gud) välsignelse. Vi har inte tagit vara på tiden. För samtidigt som vi lever i detta tillstånd så spenderar vi fortfarande vår tid åt annat än det Allah (Gud) vill. Istället för att försvara och prioritera denna religionen så prioriterar vi det världsliga. Vi kan spendera timmar varje dag framför serier och filmer, på facebook och msn, timmar i telefonsamtal där vi pratar onödiga saker och baktalar varandra. Vi lever vårt liv som om allt kommer sluta med döden.

Som om vi inte kommer väckas till liv och stå framför Allah (Gud) då endast våra handlingar kommer vara vår räddning. Allahs tjänare, frukta Allah! Rannsaka dig själv och kalla dig själv till räkenskap innan Allah kallar dig till räkenskap!

Varför spenderar du inte tid åt viktigare saker som kommer vara dig till nytta i detta liv och i det nästkommande livet? Spendera din tid åt att söka kunskap och studera din religion, läs koranen och reflektera över dess mening, fasta och ägna dig åt dyrkan,. Har du glömt varför du lever detta liv och vad Allah förväntar dig att spendera din tid på?



JAWI



SÖNDAG 6 JUNI !





Hej bloggen!


Vet jag inte skrivit på ett tag men mina syskonbarn e här över helgen
så har inte haft tid me bloggen.

Idag steg de upp tidigt redan kl 08.00 var de dags. Fixade frukost till oss som vi satt o mumsade i oss i trädgården. Nu sitter de söta på soffan o kolla på (ALVIN & GÄNGET) Idag kl: 13.00 vi ner en vända på tivolit igen för tredje gången i rad. Nu ska jag jag förbereda maten o sen klä på sötnosarna.

H ad.


JAWI





3 MAJ 2010



Finns ingen bättre känsla än att vakna upp av att solen lyser in i rummet och in i ögonen på en !
annars brukar jag verkligein inte gilla det , men nu är solen och sommaren efterlängtad !
wihoooo


JAWI

.......

Sometimes in life, you find a special friend; someone who changes your life, just by being part of it. Someone who makes you laugh, until you can't stop. Someone who makes you believe, that there really is good in the world. Someone who convinces you, that there really is an unlocked door, just waiting for you to open it. !





JAWI

RSS 2.0