TITTA IN DITT HOROSKOP 22/10- 28/10









VÄDUREN (ca 20/3 – 19/4)

En medarbetare kommer till dig för att be dig om råd.
Det kan vara frestande för dig att du låter dina egna fördomar styra hur du bemöter den här personen. Försök att vara lyhörd därför du kan upptäcka att den här personen i själva verket har tänkt mer än du tror. Har du tittat för mycket på vilka av dina medarbetare som är lika dig när du bedömer kompetens? Bered dig på att bli överraskad. Negativ stress kan göra att du tycker att du har tappat kontrollen. Att i det här läget försöka att överkontrollera situationen hjälper inte. Ta ett djupt andetag och få ordning på dina reptilhjärnebeteenden innan du handlar. Du vill ha balans och harmoni runt omkring dig men ibland är livet både rörigt och ”fult” utan att det behöver vara så allvarligt. Allt som händer är inte menat som en förolämpning mot din person utan det bara händer. Acceptera det som är och försök att med bibehållet lugn göra vad som behövs. Du kan få en oväntad utgift.



OXEN (ca 20/4 – 20/5)

Ett genombrott kan vara nära förestående i ditt liv
med nya kontakter och nya projekt. Du får känna på de första stegen under veckan och börjar ana att drömmar du närt länge om vad du skulle vilja åstadkomma snart inte bara är drömmar utan börjar bli verklighet. Det är normalt i en sådan situation att vi nästan inte vågar tro på signalerna eftersom vi inte vill bli besvikna. Du är inne i en mycket lyckosam period som också kommer dina kollegor till godo. Tro på dig själv och var medveten om att allt som händer är resultatet av dina tidigare arbetsinsatser. Håll fokus på dina konstruktiva tankemönster. Ibland när vi är inne i en speciell lyckosam period kommer rädslan smygande att misslyckanden ska följa eller något annat. Ditt självförtroende kanske inte har vant sig vid att saker kan fungera som du vill och du börjar tvivla på att du är värd allt det goda som händer dig. Tvivlet sätter krokben för din lyckosamma period genom att skapa ett negativt tankemönster. Var speciellt uppmärksam på dessa tankar och hindra dem från att slå rot. Din ekonomi expanderar.




TVILLINGARNA (ca 21/5 – 20/6)

Du vet vad du kan och du känner till både
dina tillgångar och din kompetens. Visa det för andra. Du kommer att ha stor nytta av din öppenhet och din känslighet i dina möten med människor. Det är genom att du är dig själv med din fulla kapacitet som du kommer att nå framgång. De planer du har och det sätt som du vill tackla olika problem på är helt rätt. Genom att du utstrålar självförtroende i det du gör kommer andra att lita på dig och lyssna. Din styrka ligger i att kunna vara i nuet. Alla funderingar över vad som varit och vad som ska komma rubbar din harmoni och dina tankemönster. Just nu behöver du vara fokuserad på dina mål och ge dig själv stöd med hjälp av konstruktiva tankar. Det motstånd du möter från andra behöver inte vara negativt. Se det som en kreativ spänning mellan livets process och din förmåga att tro på dig själv. Det bästa du kan göra är att acceptera och gilla läget. Du kommer att ha en trygg ekonomi.






KRÄFTAN (ca 21/6 – 21/7)

Bli medveten om de begränsningar du har
som hindrar dig att förverkliga det du vill. Du låter andras behov kommer före dina egna och det kan vara nödvändigt ibland men nu är det du som måste få stå i centrum. Du har stora möjligheter att göra positiva förändringar vad gäller din karriär men du måste våga visa framfötterna och stå upp för dig själv och visa vad du kan. Släpp dina hämningar och hänsyn till andra. Du kan få besked som öppnar nya möjligheter för dig, men du måste våga ta steget! Att du möter motstånd från andra behöver inte betyda att de har rätt! Var envis och säg ifrån. Du har stor kunskap i det du gör där andra kanske bara har ett hum. Ödmjukhet är bra i många fall men just nu behöver du vara kaxig och visa framfötterna. Dina kollegor kommer att respektera dig för din kompetens och du kan vänta dig stöd för dina idéer. Om du har möjlighet att delta i någon typ av utbildning kan det vara positivt för dig. Du ökar då din kunskap men får också bekräftelse på hur rätt du tänker i en fråga. Ekonomin är stark.


LEJONET (ca 22/7 – 22/8)

Diplomati kanske inte är det första man tänker om dig
, men i dag kan du visa prov på den förmågan. Du har ett gott självförtroende och det lyser runt omkring dig men samtidigt så kan det också väcka avund hos andra. Arbeta målmedvetet för det du tror på men var smidig i dina kontakter med kollegor. Nu är inte läge för att knäppa andra på näsan och tala om fördom vad de ska göra. Undvik alla debatter och håll inne med dina egna åsikter just nu. Var också vaksam över ditt eget stressrelaterade beteende och hur det påverkar ditt sätt att kommunicera. Du riskerar att göra andra upprörda genom att vara alltför snabb i dina kommentarer. Stress kan påverka vår intonation negativt och vi låter på ett helt annat sätt än vad vi kanske menar med orden. Försöker du att vänligt påpeka ett misstag men låter som en argsint terrier? Fråga någon du litar på hur ditt uppträdande påverkar andra. Och du, allvarligt, peka absolut inte med hela handen till dina medarbetare för det kommer bara leda till att du möter kreativ arbetsnedläggelse. Din ekonomi kommer oväntat att bli bättre.




JUNGFRUN (ca 23/8 – 22/9)

Det går inte att ta miste på din ambition.
Dina medarbetare kan bli lite oroliga över hur de ska kunna leva upp till dina högt ställda förväntningar. Stanna upp och var lyhörd för deras behov av stöd i de förändringar som du tänker genomföra. Alla är inte i samma fas och en del behöver försäkran från dig att du tror på deras förmåga. Din vilja kan försätta berg och du känner dig starkt motiverad i det du gör nu. Fortsätt på din väg och tro på dig själv! Du är i själva verket en stor inspirationskälla för andra. Du inspirerar både genom vad du säger men också genom vad du gör. Utnyttja din styrka men kom också i håg styrkan i din intuition och dina känslor. Låt din optimism och din trygghet genomsyra allt vad du gör. Det går att planera för en fantastisk semester och att ta tag i pappersarbete med samma lust och entusiasm. Din nyfikenhet kan göra att du hittar kunskap från ett oväntat håll. Du kan få extrainkomster som gläder dig.




VÅGEN (ca 23/9 – 22/10)

Ge inte bort din kraft till andra genom att
låta deras kommentarer gå innanför huden på dig. Är de verkligen så viktiga så att de ska få förstöra din dag? Är de så viktiga så att de ska kunna rubba dig från din inre harmoni? Var stark och gå din egen väg. Grubbla inte över varför du just nu kanske inte får den uppskattning du tycker att du förtjänar. Vila i din egen sanning och vet att det viktiga är att du handlar efter din övertygelse. Tro på dig själv och våga gå din egen väg. Förvänta dig inte att få applåder och ovationer över vad du gör. Du mår bäst av att arbeta i det tysta och bara ha tillit till dig själv. Förr eller senare får du uppmärksamhet för det du gör nu och det kan vara viktigt för din karriär. Att oroa sig för vad andra ska tycka eller tänka hindrar bara dina framsteg. Dessutom är oro bara ett annat sätt att sätta upp negativa mål inför framtiden, och det vill du väl inte? Våga vara din egen Guru. Förvänta dig positiva besked om din ekonomi.




SKORPIONEN (ca 23/10 – 21/11)

Under veckan kan du hamna i en situation
då stora krav på din ärlighet ställs. Våga ta ansvar för dina åsikter och uttryck vad du tänker. Du kan ha en eller fler kollegor som försöker manipulera sig fram under ett möte och där det kan vara viktigt för resultatet att någon vågar ställa de rätta frågorna och säga sanningen. Genom att använda din logik och din känsla för vad som är sant så kommer du få stöd ifrån andra, så tveka inte. Om du kan låta din trygghet sprida sig till dina medarbetare som en inre styrka, så kommer mycket att bli gjort. Du kan skapa goda förutsättningar för en bra arbetsvecka och sprida en harmonisk glädje. Men det hänger på att du själv kan släppa på det som tynger dig och framför allt att du kan släppa på dina föreställningar om dig själv. Är du tyngd av alltför stora krav på vad som ska göras? Att allt ska vara perfekt? Gå åt sidan en stund i så fall och fundera över vad som är dina viktigaste prioriteringar. Din ekonomi kan vara lite ansträngd, så spara.





SKYTTEN (ca 22/11 – 21/12)

Kom ihåg dina mål under den här perioden och belöna dig själv
för att du envetet följer vad du bestämt dig för att göra. Visserligen kan envishet vara ett tecken på rädsla, men det är inte där du är nu. Du är trygg och bestämd men verkar i det tysta. I framtiden kan du få höra mycket beröm för din förmåga att arbeta metodiskt och målmedvetet. Så se det här som din största tillgång just nu. Ditt tålamod kommer att löna sig och du kan äntligen se hur dina förväntningar förverkligas. Det enda som kan stoppa dig nu är din rädsla för att misslyckas respektive misslyckas. Gör en lista på konsekvenser för dig av det ena eller det andra så att du mentalt kan vänja dig vid att ha framgång men ändå slappna av och vara i nuet. Om du märker att det finns liknande rädsla bland dina medarbetare kan du hjälpa dem att göra samma sak. Du når än större framgång genom att bygga upp ditt team nu. Använd dina instinkter när det gäller en ekonomisk fråga och du kan minimera en större utgift.



STENBOCKEN (ca 22/12 – 20/1)

Du kan känna att du är inne i en period just nu
då du inte orkar med några större förändringar. Att vilja bevara trygghet är ett djupt behov och inget du behöver skämmas över. Du når större framgång inför framtiden genom att vara metodisk och visa att du är tålmodig med detaljer. Dina medarbetare behöver ditt lugn och din målmedvetenhet. Men var samtidigt medveten om att i varje detalj finns en skönhet och en början till något spännande positivt. Håll dina negativa tankar borta! Andra kan bli störda av att du är tystlåten och sammanbiten. Saker är inte så tråkiga som du gör dem till. Går du runt och suckar? Känner du dig som ett offer? Kliv av för en stund och gå in i ditt inre och försök hitta ljuspunkter. Försök att slappna av i vardagen och ta inte ta dig själv på så mycket allvar, så kommer andra att orka med att ge dig stöd och näring. Acceptera att även tråkiga rutinsaker måste göras och har ett värde! Du kan få en oväntad utgift.





VATTUMANNEN (ca 21/1 – 18/2)

Du är nu inne i en period då du bara kan ta för dig av allt
vad livet har att erbjuda. Det är viktigt att du utnyttjar den här tiden till att rikta in dig på vad du vill, för det är dina egna val som spelar roll för vad som utvecklar sig i framtiden nu. Du kan göra ett stort steg framåt i din karriär om det är det du önskar eller du har stora möjligheter att även nå framgång i att hitta en större harmoni mellan det du gör och dina egna innersta värderingar. De förändringar du startat gör det också möjligt för dig att släppa gamla surdegar. Du kommer att kunna lämna konflikter bland kollegor och medarbetare bakom dig och istället bygga upp något nytt. Med dina nya möjligheter kan du skapa andra relationer som gör att din arbetsglädje och entusiasm växer varje dag. Vi gör misstag för att lära oss och nu ska du använda allt du lärt från tidigare erfarenheter att bygga upp ett projekt eller en arbetsgrupp. Din ekonomi är god.



FISKARNA (ca 19/2 – 19/3)

Du vet vad du vill och du vet också att om din vilja
och din känsla är i harmoni så kan inget stoppa dig från att nå dina mål. Var noga med att se till att alla dina handlingar och att alla dina tankar är i harmoni med din vilja. Ta för dig och våga utvecklas under den här processen. De motstånd du stöter på är bara spegelbilder av din egen rädsla för att misslyckas. Våga se din kapacitet. Det du längtat efter, nya projekt och nya idéer kan nu börja förverkligas. Du har möjlighet att bygga upp något nytt karriärmässigt som dessutom ger dig en stor personlig tillfredsställelse. Förändringar som kommer i din väg nu kan innebära en ny trygghet för dig och möjligheter till en bättre ekonomi. Våga tro på din optimism och expandera. Andra människor tror på dig och du har allt att vinna. Din ekonomi kommer långsamt att förbättras.


STÄMMER DE IN?

Kommentera gärna :)




JAW

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0