RASIST SVERIGE



Nej nu får svenska politikerna ta och ge sig, de är riktiga rasister.

1. varför tar ni in invandrare i sverige när ni sedan ska vara så rasistiska som möjligt och att ge jobb är ingen möjlighet. Man måste ju heta Svensson, persson, Nilsson eller Bert, Lisa, ha blont hår,blåa ögon och blonda ögonfransar för att få ett jobb. helt jävla sinnessjukt.

2. Alla era försök med att få invandrare som har ett svensktmedborgarskap och bott här i närmatse 20 åren, att känna sig inte hemma ALLS. Ni har lyckats, grattis.

3. Sverigedemokraterna, ni är skam för vilket land som helst, inte bara detta. Var har man sin moral när man kan yttra sig på det sätt ni gör? - " är man kines bara för att man bor i kina". Allt för att invandrare inte ska ha en chans att kunna kalla sig svenskar. TRO OSS, VI VILL INTE, vi är stolta JÄVLA BLATTAR och vi kommer vara i det här landet tills vi dör ( tyvärr). Så kryddlöst, vad vore ni utan oss utlänningar?

4. Socialdemokraterna har tänkt på att införa en sådan politik för alla invandrare med svensktmedborgarskap som INTE är infödda i sverige att:
Vid begått diverse brott här i sverige så kan du som icke infödd svensk medborgare därmed bli utvisad och bli ifråntagen ditt medborgarskap. Vad händer med blonda svenskar vars efternamn är svensson som inte är födda i Sverige? blir de också fråntagna sitt medborgarskap och blir utvisade?

5. Moderaterna, vill även de införa detta men vill utesluta utvisningen.
okej nu sverige, är det inte dags att vakna upp lite? Vi vet att vi har det "bra" här jämfört med våra länder, men att svenskar kan äns yttra sig såhär är helt otroligt. Detta är en kränkning! bevara Sverige blattefierat, vi är kryddan i detta land o ni älskar falafel. Deal with it!:)

Sådär ja :) nu fick ja ut de (SKÖNT) dags o äta, Ja har kommit på en sak me mig, jag glömmer oftas bort o äta. De måste bli en ändring på de.





JAWI


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0